Sammanfattning eller?

Jaa kan ju börja med att konsatera att man är alldeles för dålig på att skriva här.. Men som sagt bättre sent än aldrig...

Har gjort en himmla massa sen sist jag skrev.. 

Har hunnit jobba en del, inklusive helgen det var ju inte allt för kul speciellt inte på lördagen när jag var nåååågot bakis. Och dessutom skulle tillaga ren-kött som jag hyser ett intensivt hat för! Men lyckades klara mig igenom timmarna på jobbet.

ROLIGT var det däremot i fredags. Det var party för hela slanten och jag var tagad till 1000. Mintun gjorde sitt jobb och väl på O'learys var jag kanske i lite för bra form.. Va kanske en anning för frispråkig, men inte  tyckte jag väl att jag var så farlig eller?
Träffade iallafall en massa KUL folk ute. Jag var iaf hur social som helst och pratade med alla. :D För ovanlighetens skull.. Eller ja det hör väl kanske till vanligherna nu för tiden....
Och inte minst var det kul att träffa dig Tomme, haha lilla snigeln, du må vara smal men nog hittade jag dig ändå som tur va. :P

För övrigt så fortsätter mitt och Zannas sökande efter lght, tyvärr går det inte så bra. Men kanske kanske om vi har tur, så får vi en snart. Och vi är envisa båda två så inte ger vi oss inte!

Annars är det mest bara vanlig vardag nu för tiden. Blir jobb till fredag och då förhoppningsvis party så det heter duga.

För övrigt har Danii idag fortsatt på sin händiga bana och byt däck på bilen. Så ni kan nu vara lugna ute på vägarna den Martinssonska-BMW:n rullar nu på vägarna med nya vinterdäck!! I fell proud.. ;)


Nefan Greys Anatomy nästa och sen sängen..

Ni läste allt?! Vafan skaffa er ett liv istället....
Ähh whatever..  Peace & Love!



Parallel Universe*

Days Of Our Life

Hmm få se nu..
Danii har fått jobb, inte illa det inte. Är ju inte hel tid men det är ju några timmar i veckan iaf. :D
Funkar hyfsat bra på jobbet, men however så är det ju pengar iaf. :P

Hmm få se vad händer mer? Jag och min sambo Zanna ;) letar efter lägnehet. Vi ska flytta ihop har vi kommit på, känns som lite roligare och mer ekonomiskt att bo tillsammans. Känns som att livet börjar ordna sig. :) Som att man har slutat att bara flytta med å se vad som händer och istället börjat ta tag i saker. Vill man att saker ska bli bra måste man ordna det själv för ingen gör det åt dig!

However stallet idag, ett bra tag sen man va där.. Måste ta och skärpa mig nu...

Paaarty, paaarty i helgen.. Det ska fan bli kul..

Nepp får ta å skriva mer senare kanske dax att gå å kolla hur det är med min skjust till stan. :)



Blood Sugar Sex Magic

*Hänga tvätt*

Jao då var ännu en helg till ända...

Zanna och jag nu mera nästan sambos.. ^^ haha Körde en favorit i repris och for ut nyktra på en lördag och som vanligt löste sig saker till det bästa och vi hade som alltid en terevlig kväll.

Jaa  fast vi råkade ju ut för den läskiga delicato-VD-mannen... Han hade verkligen inte "alla hästar hemma" om man säger så..
Men som tur var kom det bättre sällskap senare.. Vi har dessutom lärt oss en massa nya dans-moves... Eller vas säger du Zanna?
Blir; hänga tvätt, husqvarna, åka skidor, flugfiskaren, optikern och vattenspridaren nästa gång på dansgolvet. ;)

Annars vet jag inte om det händer så mkt, har vart en typsik söndag idag då man inte gjort något alls utan bara suttit å chillat nån stanns. Väntat på att den där Zanna skulle sluta jobba.. :P

Nu ska vi bara chilla och verkligen ta det lugnt hela kvällen. Du och jag min princessa, du är ovärdelig!

Har faktiskt hunnit vara med min Lin den här helgen också. :D Underbart var ett bra tag sen vi umgicks legless.. ;) <3



Neförfannu får det vara slut på det här.. Gå och gör nått vettigare av eran tid än att läsa det här!


Dani California*


Thank god for fridays!

Hmmm jaa dax att sammanfatta gårdagen då..

Började med att va på personligt möte på LSS... Där jag nu har fått ett jobb.. Wiieee. Så nu är det bara att vänta på att dom ska ringa. :)

Igår har jag oxå hunit med att träffa LINNÉA, det var fan inte igår det hände sist... Vi har gåttpå stan å köpt födelsedags pressent åt en 6-åring typ, eller hur gammal hon nu är. However så är det en tacksam ålder allt som är rosa ocg glittrigt funkar.  :b
Lin köpte sig även en tröja på Mondo, där jag höll på att somna ståendes.
Hade bara sovit typ 3 timmar på natten, så var lite slut. Lin skull betala sin tröja så jag stod där vid kassan å kollade på nått och först nån minut efter att Lin gått iväg inser jag att hon har gått iväg och att jag står som ett fån å stirrar ut i ingenting.
Kanske dax att börja sova på nätterna...?

Sen har jag bara väntat på att Zannan ska sluta jobbet. Hon dök väl upp vid halv 8 tiden och då var det bara att fixa till sig så att man såg anständig ut. :D
Sen drog vi ut i natten för att ha kul! Och kul hade vi..! :D
En mycket bra kväll med många nya bekantskaper som vanligt... ;)

Men det är ännu kvar en dag på helgen få se vart den slutar. För man vet aldrig så noga med mig och Zanna. ;D


Peace Out! Det är chill.....

Wet Sand*

Danii goes "jag tar tag i mitt liv"

Ja då var det dax för dagens raport.

Idag har jag sovit ut. Sov ända till halv ett, hur skönt som helst! Men annars har jag nog inte gjort så mkt. Kollat en himmla massa inspelningar av Red Hot konserer. :D

Men sen har jag faktiskt ringt och sökt jobb också! Ringde och sökte jobb som personlig assistent. Har verkligen lessnat på att inte ha några pengar alls. Så jag tog tag i saken och ringde. Ska dit på personligt möte imorgon klockan 09.00. Så jag hoppas, hoppas att jag får ett jobb. :) Behöver verkligen det. Bara att hålla tummarna!

Hmm finns det något mer att berätta?
Njaa tror nog att det får räcka som dagens sammanfattning.

Imorgon blir det party för hela slanten, me and my princess ska ut och ha kulkulkul!!
Och vem vet vilka vi träffar på O'learys. ;)



Thats all folks!


Fortune Faded*


Äventyr på stan^^

Hmm ja kan börja med att sammanfatta gårdagskvällen... Jag och Zanna var och kollade på Frostbiten, vadå kass skräckis. Svensk-vampyrfilm-inspelad i KALIX.. Hmm kan det bli bättre.. Eller sämre kanske jag ska säga.
Ja den var faktiskt så kass att vi inte orkade se klart den. Så vi promenerade hem där i natten, och tittade på stjärnorna. Första gången i mitt liv som jag kollar på stjärnbilder, Zanna var så duktig och pekade ut som. :)
Fast hon höll också på att ge mig en hjärtattack, haha senariot ser ut så här. Zanna får nått psyk ryck å börjar hålla på å rycka som att hon skakar av sig nått. Danii inte allt för intelligent acossierar det direkt med den ny-tittade vampyrfilmen, och skriker som en galning. Hördes garanterat i hela Gällivare.

Sen satt vi uppe halva natten istället för att sova. Fast det var ju inte helt fel det heller. Vi gillar kök vi. Blir alltid Deep Talk då.

Jaja vi vaknade iaf slitna som fan på morgonen och jaa. Vi släppade iväg de något till-fixade versionerna av oss själva till arbetsförmedlinge. Har äntligen gjort det nu istället för att bara säga att jag ska det. Inte för att det kommer att hjälpa så mkt men iaf.

Sen kom jag iaf på att jag ville färga håret. Ringde till pappsen för att undersöka hur välvilligt inställd han var till att sponsra det projektet. Han måste ha vart på förvånansvärt bra humör för han gick med på det. Så jag släppade med mig Zanna till frissan för att inhandla färg. Det blev 66/45 Satin Red, vilket på svenska betyder ganska mörk röd. Zanna fick uppdraget att färga mitt hår då, hon gjorde ett mkt bra jobb och resultatet är jag himmla nöjd med. :D Så jag är numera A Redhead.

Idag har jag åkt hem till byn igen. Tänkte att jag ska chilla lite och ladda inför helgen.. :D:D


Nää nu får det vara slut skrivet.

Over & Out

The Zephyr Song*

Helt cräjzy

Hm ja idag har då Danii förflyttat sig från byn till civilisationen och då närmare bestämt till Lasarettsgatan och min älskade Zanna.. :D

Vi har varit helt knäppa idag och bara flummat hela dagen. Helt tokiga har vi varit. Säger bara "oj det ringer i min telefon", "pizzagubben", "Hej jag heter Zanna och jag har ........" Hahahaha ;)

Fyfan i helgen är det du och jag Zanna som styr. Jag ska ha såå kul, fy vad roligt det ska bli.. Wait and see! :P

Hmm jaa jag och Zanna har även härjat på sjukhuset. Vi kom fram till att vi nog passar bäst på psyket. Så skaffa genast fram en rullstol och kör oss dit.. ;P

Annars är allt soft och det känns som att livet funkar riktigt bra. Det känns som att jag äntligen har hittat mig själv, och att jag vågar vara den person som jag är utåt också. :)

Hmm ja imorn ska jag börja ta tag i mitt liv, jag ska vara duktig å ta mig till arbetsförmedlingen.. Eller ja egentligen är det nog Zanna som ska ta med mig dit, annars kommer jag nog aldrig komma mig dit. :P Men nu känns det som att det är dax att ta tag i saker och ting och göra något av det här livet.

Nefan over and out, ska njuta av kvällen med min alldeles egna princessa.

Can't Stop*




Helt ointressant

Jaha ännu en spännade dag i mitt inte allt för händelserika liv. Men idag har jag varit duktig, jaghar klivit upp redan 09.30. Vilket nästan är ett mirakel, eftersom jag inte brukar kräla ur sängen förrän efter 12. ;)
Jag har dessutom tvättat en himmla massa kläder eftersom jag börjar få lite dåligt med saker att sätta på mig.

Resten av dagen har nog bara innehållit det vanliga, serie-tittande
  • Desperate Housewives
  • Dead Like Me
Den övriga tiden har ägnats åt Red Hot Chili Peppers <3, vilket är förmodligen är det bästa bandet som finns just nu.. och om planerna nu går som dom ska blir det DU och JAG och RHCP LIVE i GLOBEN den 11 eller möjligen 12 December... :D


Och ni som inte sett.. Check Out!
Musikvideon till:
  • RHCP - Can't Stop
  • RHCP - Dani California (om det nu finns nån som faktiskt har missat den)
Imorgon blir det du å jag, min alldeles egna princessa. :)


Danii goes bilmekaniker

Ja då var ännu en händlserik dag i mitt mycket spännade liv över. Och man kan ju fråga sig vad jag har gjort av den egentligen. Jag har sovit bort hälften av den iaf, eftersom båda jag och Zanna vaknade först 12.20.

Som vanligt har en stor del av dagen flugit iväg när man suttit å nött framför msn.
JA! Jag vet jag är en datormissbrukare och jag tillbringar npg 80% av min vakna tid framför den här skärmen. Kanske dax att skaffa sig ett liv i den riktiga världen...

Men idag har jag vidgat mina vyer ytterliggare. Jag har skruvat i min bil. Japp, jag har bytt tändstift, luftfilter och bråkat lite med tomgångsmotorn. :) Ja inte helt själv då hade ju pappa och Zanna med oxå.. Kanske det är det jag ska ägna mig åt.. :P
Nää men faktiskt så är det så att jag vill absolut inte bli en såndär hjälplös liten brud som inte kan göra nått alls själv. Hell No!! Därför tvingar jag nu pappsen att lära mig och skruva i både bilen och skotern. Och jag tycker faktiskt att det är riktigt kul. ;)


Hm nää nu ska jag försöka bryta min trend och krypa ner i min säng och hoppas på att man kan somna i anständig tid idag.

And remeber This life is more than just a read thru