Gahh det försvann....

Skrev ett långt bra inlägg å sen råkade jag ju såklart stänga ner det :S
Så nu orkar jag inte skriva om det. Är helt slut efter 2 av 4 dagar dressyrläger med 2 pass per dag.

Gick dock skit bra med Sam idag han var riktigt riktigt fin!!!!! :)
Red Gnisten andra passet han var fin men jävlar vad man fick rida...

Nu är det sängen som gäller blir dressyrläger imorgon igen :P

Nité!

Och så återuppstod den...

Dax för bloggen att återuppstå! Fick nått ryck igår och fixade till designen så nu måste den änvändas!

Idag har jag mest gjort det jag brukar njuter av dom få lediga dagarna jag får innan det är dax för sommarjobb :( Hade gärna vart ledig hela sommaren men sån lyx har man minsan inte råd med..

Vart promenad på fm med hundarna gick en sväng mot björx hållet tänkte att hundarna skulle få bada, i rent vatten för en gångs skull. Dom var inte det minsta intresserade av det trots att dom gladeligen badar i alla äckliga lerdiken dom kan hitta.. Jag förstår inte alls logiken!!
Sen bar det av till stallet för sista ridlektionen den här terminen, fick Nogger som var en riktigt trevlig prick :) Fast han kändes både lång, hög och stor i jämförelse med Thåtte. Blir att stifta närmare bekantskap med honom och Sam på dressyrlägret nästa vecka, är hur peppad som helst nu:
Efter stallet hängde Sofia och Mogge med hem till mig och vi drog ut på långpromenad i skogen så att hundarna fick rasa av sig lite. Dom hade kul, sprang som idioter och badade i allt det äckliga vattenet. Jag och Sofia var inte fullt lika nöjda, eftersom vi mest blev bitna av alla äckliga flygfän.

Återkommer nog med ett bildinlägg från kvällens äventyr senare!