Tatton

Tatton

The begining of something new

Jaa kan ju börja med att dra slutsattsen att jag inte är den mest hängivna skribenten på den här sidan iallafall.. Har ju inte skrivit på mer än en månad. Men som dom säger bättre sent än aldrig.

Så vad ska man skriva då.. Hmm få se nu det har ju hänt en hel del den senaste tiden.
Men vi kan börja med det som kommer att hända. Nu till veckan kommer jag att flytta. Har fått jobb på ett arab-stuteri i Linköping. Så jag ska åka ner dit och prova på det jobbet och om jag trivs så blir jag kvar där. Det känns faktiskt riktigt kul och jag längtar tills jag ska börja.
Kom fram till att det kanske skulle vara en bättre ideé att söka fram ett jobb som jag kanske trivs med istället för det som jag har haft eftersom jag inte trivdes så väldigt bra där. Eller ja...inte alls egentligen om man ska vara helt ärlig.
Nu är det förändring på gång..!



Nu till det som varit... Eftersom jag då inte skriver så ofta så får jag skriva en liten resume..

Den senaste månaden har vart riktigt bra faktiskt. Den började redan bra med min resa till dom nedre delarna av Sverige..
Trivdes som en fisk i vatten den dryga veckan som jag tillbringade i lilla Hedemora. Roligare människor får man leta mycket och länge efter.
Hade sen en underbar vecka i Norrköping med mina pärlor.. Jaa det var så roligt att spela x-box och göra engelska läxor.. ;)

12 December 2006 - Red Hot Chili Peppers LIVE i ett fullsatt Globen (=14000 pers).. Den absolut häftigaste upplevelsen någonsin.. Jag har aldrig tidigare i mitt 19-åriga liv varit med om en sån underbar och intensiv upplevelse. Att stå där typ 6 meter från sen och uppleva det fantastiska bandet live.. Att jag dessutom fick dela den med dig gjorde den ännu mer speciell! Hur jag än försäker så är det något som inte går att beskriva med ord...

Sen har jag faktiskt oxå hunnit med att tatuera mig. Japp nålrädda Danii. Betalar faktiskt pengar för att bli stucken av nålar i en timme. Hade målat upp det absolut värsta skräcksenario jag kunnde. Och vart faktiskt förvånad när det vissade sig att det inte alls gjorde speciellt ont. Det var faktiskt inte alls farligt och jag funderar redan på att göra en till...

Det får väl räcka för den här gången då, och så ska jag faktiskt försöka att bättra mig och uppdatera lite oftare.. Kan ju inte bli allt för svårt eftersom jag nu uppdaterar typ en gång i månaden. ^^

Nää nu ska jag vara lite kreativ och göra nått i photoshop.
Over & out!




*So Much I