Jag blir bara latare och latare

Vaa aldeles för lat imorse och sov mig igenom mattelektionen, var ju ingen föreläsning iaf. Sen gick jag inte på kemin, har redan för flera veckor sen kommit fram till att det är helt menningslöst eftersom han lever i sitt egna lilla universum dessutom är han helt oduglig på att förklara. Med andra ord ser jag inget syfte med att gå på lektionerna överhuvudtaget!!

However va dessto mer produktiv med kemilabb-rapporten som nu är inskickad. Tror inte att den kommer bli godkänd på första försöket men man kan ju alltid hoppas :)

Va en kooort sväng till stallet och gjorde inget alls med hästen.. Men i helg blir det desstomer seriöst är planen, eftersom jag ändå måste hänga där.
Vallade in några små får-flickor som var på rymmen idag. Eller jag tittade ju bara på var Yen (vallhunden) som gjorde jobbet.

Nu är det väl bara att masa sig i säng. Så kanske oddsen att jag orkar kliva upp imorgon går upp lite grann. :P

wihooo fredag imorgon btw :)

gut natt!






*Easily

Ingen skola men stallet

Usch sitter här med en begynande huvudvärk.. Känns inte det minsta roligt..

Har inte alls vart i skolan idag.. Orkade bara inte.. Men va desto mer seriös å började med kemilabben. Graferna är i alla fall klara nu :)

Sen vart det lite krubb och sen bussen till stallet..
Insåg att min cykel behöver få lite omvårdnad.. Funktionen är inte den bästa just nu om man säger så..

However va seriös i stallet och tömkörde min häst.. Han va duktig, jag känner mig fortfarande som en nybörjare med tömarna så det va liiite komunikationsproblem. Men är på det stora hela nöjd..

Sen jag kommit hem igen har jag inte vart det minsta produktiv, får väl skylla på att jag är sjuk eller nått.

Nu är det varm snabb dusch, hästlinement på ryggmusklerna och sen krypa ner mellan mina frasiga lakan.

Bara två dagar kvar till helgen.. Jag räknar ner..


Ouuut!!




*Tell Me Baby

Sovmorgon =)

Jaha då har man klivit upp den här dagen med.. Känndes inte allt för spännande att lämna den varma sängen, men för att se till det poitiva så har jag ju sovmorgon = behövde inte ställa någon väckarklocka. Dock känns det som att jag håller på att bli sjuk, vilket det inte finns utrymme för i mitt liv.. Bara att släpps iväg sig till skolan på en timme eller så å göra kemilabb.

Nu blir det att äta nått å så.



Sitter hemma och glor på Desperate Housewives.. Känner mig alldeles för omotiverad för att göra nått pluggrelaterat.. Kom hem först 7 från skolan. Man kan lugnt säga att labben drog ut på tiden.. Utrustningen jävlades och det tog garanterat en timme innan vi ens kom igång. Sen måste det ju faktiskt vara så att titrering är en av de drygate saker man kan ägna dig åt... Fyfan vad otroligt lång tid det tog. Trodde nästann inte att man skulle ta sig därifrån.  Men nu är den i alla fall klart så nu är det bara det roliga kvar.. Labbrapport JIPPI!!
Har ju faktiskt till och med vart ambitiös och gjort den första grafen..

Va lite skilad så här på kvällskvisten och råckade hälla ut ett halvt (gigantiskt) glas med oboy på 600 kr mattebok.. Bra jobbat Danii...

Hur som helst blir nog en tidig kväll idag ska försöka att vila bort min begynnade förkylning. Ingen hit alls att bli sjuk.


Over and Out




*Runaway

Sleeping beauty

Dagen började inte speceillt bra och mycket bättre vart det inte heller..

Vaknade 09.00 av väckarklockan, känndes inte speciellt lockande att kliva upp.. Så det vart en liten stunds snoozande.. Men tillslut krälde jag upp hade ju ett trevligt delprov i matte att se fram emot..

Hur som helts drog iväg till skolan för att ha matte lektion med Reinhold, kan ju säga att dom 90 minutrarna lätt hade kunnat användas till något bättre..
Sen var det lunchbreak 1 timme innan det var dax för matteprov.. Drog iväg till Petter å steckte fiskpinnar en sväng.. :)
Klockan ett var det då dax för det fansansfulla matteprovet, började ju inte alls bra, då jag efter att ha kollat på pappret insåg att jag inte fattade hur någon av upgifterna skulle lösas.. Tog sisådär 45 minuter av ihärdigt stirrande på pappret innan jag tillslut fick någon slags idée om vad som skulle göras.. Blev till att kladda ner något som möjligtvis kan liknas vid någon slags löning iaf..
Jaja kan ju inte mer än hoppas att det gick bättre på det här provet än på det förra ^^

Eftermiddagen har tillbringats i stallet.. Var väldigt oambitiös = ingen ridning... Kikade när dom vallade fåren istället..

Måste skärpa mig och bli mer seriös
  • med ridningen
  • med skolan
  • med matlagningen
  • med städningen
Slutsats: jag är aldelles för lat...


Ska fortsätta att chilla nu, kanske kanske kanske läsa lite i kemiboken inför labben imorgon.. Eller det kanske är alldeles för seriöst....


However Peace & Love


Förövrigt så är derivatan av tan x = 1 + tan^2 x ; wiihooo har iaf lärt mig nått dom senaste månaderna ^^




*Save This Lady

Tillbaka från, ja inte vet jag men är tillbaka iaf

Hmm ha tid med bloggen inte direkt någon prioritet i mitt liv som det kanske märks..

Herregud har ju knappt tid med allt det som jag verkligen borde göra..
Vardagen har väl sakta börjat formas och man börjar vänja sig vid livet som universitetsstuderande..
Man kan lugnt säga att det vart en hel del förändringar på en gång. Ny stad, nya människor, att börja plugga igen, att vara hästägare, att bo själv..
Ja kan ju säga att det är inte ens är i närheten av hur det var tidigare. Men det är bra.. Förändringen har bara gjort saker och ting bättre. Det är skönt att stå på egna ben :)

Men nu börjar det nog bli dax att börja orientera sig mot sängen. Känns som att man ska ta vara på dom timmar med sömn man får.. Eftersom det är delprov i matte imorgon.. Har ju faktiskt varit en anning seriös och pluggat, lite mer än till förra delprovet tror jag till och med.

Dock kan det ju bli intressant att se hur det går med sovandet.. Med tanke på att jag ännu är skakis av att ha kollat skräckfilm med Petter å Peder.. Fan kolla knappt på den å är ändå helt fladdrig.. Kan ju säga att den va skapligt läskig 1408....

However detta får räka. Och förhoppningsvis blir det något fler uppdateringar nu :)

Peace Out!


Lately*