I'm back

Ja kan ju inte säga att det var igår jag skrev här.. Men har som inte haft något att skriva dirket, så då har det inte blivit nått helt enkelt..

I alla fall,  dagen kan sammanfattas som lugn. Har faktiskt inte gjort något alls, så skönt.. För imorgon är det tillbaka till jobbet. Känns ju inte allt för kul. Men man måste om man vill ha pengar och det vill jag. :)

Vad händer annars då?
Äntligen verkar det lösa sig med biljetter till Red Hot Chili Peppers!! Hoppas att jag får ett definitivt svar på om jag får köpa dom eller inte imorgon. Går det bra så är det jag å du som får se dom live den 12 DECEMBER!!! Oh YeaH!!! :D UNDERBART..

Den 7 december sätter jag mig på tåget, för att ta mig ner till dom södra delarna av Sverige. Ska bli kul att åka ner å träffa alla där nere. Kommer att befinna mig i Hedemora, Norrköping och Linköping, på obestämd tid.

Den 2 januari ska äntligen min efterlängtade tatuering göras. Blir en Phoenix på vänster skuldra.

Händer mycket roliga  saker nu. Jag har varit i en svaka nu ett tag men nu känns det som jag tagit mig ut ur den och som att det finns nya roliga saker att se fram emot.

Nu får det räcka måste släppa mig iväg till sängen nu och sova, om jag lyckas ta mig igen den hinderbana som mitt rum för tillfället är. Det ser rent ut sagt förfärligt ut här inne. Äh vem orkar städa. ;P


sleep tight....



By The Way*