It feels good

Äntligen fredag. Nog för att jag var tvungen att stiga upp klockan 7.30 gå ut med hunden, äta frukost, och gå till skolan. För att ha otroligt rolig hållfasthetslabb i 4 timmar. Gud så roligt man kan ha på en fredag. Blev iaf godkänd på den vilket är mer än vad jag kommer att bli på tentan. Men inte kan man ju vara bra hela tiden inte ;)

Sitter å väntar på att tiden ska gå. Halv fyra ska jag och Kummin ut på promenad å leka med Zappa och Sture(?) tror den hete så iaf.. Det är nog tyvärr det mest spännande som kommer attt hända idag. Gud beter mig som att jag är 31 inte 21, sitter hemma med hunden å tittar på idol på fredagkvällar, det är inte mkt till spänning inte.

Helgen kommer nog annars att bestå av stallet å fysikuppgifter. Först tävling imorgon :) Känner mig faktiskt taggad på det och hoppas att det inte går helt åt skogen iaf. Ska försöka att inte glöma att andas å inte ta det så allvarligt. Sen på söndag är det uteritt på schemat, ska ut med Cavallo på en tur. Ska bli kul som bara den har längtat så efter en ridtur i snön, pudersnö är ju det absolut härligaste som finns. Å Cavallo ska tydligen va riktigt trevlig att ha och göra med.
Utöver det måste det pluggas, räkna ikapp så jag är i fas med föreläsningarna och göra inlämningsuppgiften. Sen får jag ju inte glöma att Zanna å hela familjen kommer ner hit. Så blir att umgås lite med min Ninja också och det är aldrig fel.

Nää nu måste jag rusa, måste klä på mig och hunden inför promenaden.

Ciao

Att plugga eller inte plugga..inte oftast

Bloggar väl en sväng för att kunna undvika att plugga en liten stund till. Ja jag är en så duktig student så, pluggar självklart all min lediga tid.. Eller kanske inte :P
Idag har jag haft fysiklabb, så har i alla fall visat mig i skolan idag, och det är ju en bedrift. Förövrigt är det fysik plugg som står på schemat nu, snart. När jag bloggat klart. Det är tanken iaf.

Är dessutom hundvakt åt Kenzo (schäfer/huskey). Kummin gör sitt bästa för att försöka få igång lite bus, men Kenzo är svår startad idag. Kummin är dock inte typen som ger sig.

Nää nu ska jag ringa elin och se om hon vill vara med å plugga annars kommer det nog inte bli så mkt inte. :P Känner mig själv.
Får se om jag uppdaterar senare, bjuder iaf på en bild på Kummin och Kenzo.

Aufvidersen





Kenzo och Kummin busar :)


Bonus bild på Kummin ute i snön

Nytt försök

Ja då ska vi se om jag lyckas hålla igång bloggen den här gången. Har ju varit lite dåligt med aktivitet ett bra tag nu :P Men nu har jag tänkt att bloggen ska stylas om och börja användas igen. Stylingen får dock vänte till imorgon. Tänkte då inviga Photoshop CS4 och låta fantasin flöda.

För övrigt händer det inte så mycket, jag å Kummin tar det bara lugnt. Idag hade hon (Kummin) förresten sitt första riktiga möte med snö. Hon tyckte att det var superkul att skutta runt i allt det vita och var faktiskt ännu sötare än vanligt. Tyvärr var det mulet å grått ute = inga bra bilder på snöbuset.
All snö gjorde mig dessutom väldig sugen på att fara ut å rida, en galopp i nysnön är ju helt underbar. Men har ju ingen häst att rida ut på så det blir inte mycket snögalopp inte. Är dessa dagar man verkligen saknar att ha egen häst.

Dagens plus var att jag försökte plugga, gick dock inte så bra slutade i att jag satt å skrek åt böckerna i ren frustration. Nej, jag vet det hjälper inte, men det känns lite bättre efteråt. ;) Det är inte lätt det här med hållfasthetslära, och ändå vill jag ju faktiskt lära mig. Får väl hoppas på en uppenbarelse den här veckan, annars kommer jag inte klara labben på fredag. :S
Fick dessutom tillbaka metalltentan, vart en 3a på den. Vilket alltså betyder omtenta, längtar verkligen jag lovar.
Med andra ord ingen bra skoldag idag inte. Imorn ska jag däremot ta tag i saker och släppa iväg mig till föreläsningen, det är dax för en förändring.

Helgen närmar sig, blir klubbtävling i dressyr på lördag. Ska bli kul att komma ut på tävlingsbanan igen efter ett uppehåll på 2,5 år. Bara man nu lyckas hålla tävlingsnerverna i styr, brukar ju inte gå så bra men man kan ju alltid hoppas.

Nää ni nu får det vara nog måste sova om jag ska orka upp innan typ 12, går ju inte att sova bort hela dan. ;)